יום חמישי, 7 בינואר 2010

בייגלהבגרוש הונגרי


איך אופים בייגלהבגרוש הונגרי? עם קרום עבה אך פריך כמו במסעדות פשוטות של הונגריה. כאשר מכניסים לתנור את המגש עם המעדן בגלהבגרוש בניחוח הונגרי המכיל את כל מכלול המצרכים נכנס פנימה לחלל הבגלה
מתכון פלאים של בייגלהבגרוש הונגרי
נסו את המתכון הבא. מכינים "בגלהבגרוש"- תערובת של הונגרי עם קמח הנותנת לבייגלהבגרוש טעם וטקסטורה מיוחדים. רצוי לאפות את הבייגלהבגרוש על אבן אפייה. מתכונים נוספים עלה לבלוג בקרוב שכולם יכלו להכין איתנו בגלה טעים - בגלה בגרוש, תוכל למצוא מידע בבלוג שלנו. בהצלחה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה